banner
PB030348Version2

Vacatures

Reisleider m/v (op oproepbasis)

Parsaban organiseert cultuurhistorische groepsreizen met reisleiding op academisch niveau. Parsaban zoekt nieuwe reisleiders voor onze bestemmingen in Oezbekistan, ArmeniŽ, GeorgiŽ en Iran.

Parsaban stelt hoge eisen aan zijn reisleiders die een belangrijke inhoudelijke bijdragen moeten kunnen leveren aan de reis.
De reizigers van Parsaban verwachten van hun reisleider lezingen/verhandelingen die in het teken staan van de geschiedenis, kunst/architectuur van het betreffende land. De reisleiders worden geacht uitvoerig tekst en uitleg te geven bij de te bezichtigen bezienswaardigheden.

Wij gebruiken de plaatselijke gidsen uitsluitend voor logistieke ondersteuning en dus niet – zoals gebruikelijk bij veel reisorganisaties – als inhoudelijke gidsen.

Als reisleider-in-opleiding volgt u de door ons aangeboden cursussen en u krijgt intensieve begeleiding. Indien noodzakelijk gaat u op studiereis met onze ervaren reisleiders.

1. U heeft de Nederlandse of de Belgische nationaliteit

2. U bent 25 jaar of ouder ( in verband met wat hogere leeftijd van onze reizigers)

3. U heeft een afgeronde academische opleiding in geschiedenis, kunstgeschiedenis of een soortgelijke universitaire opleiding of u heeft een aantoonbaar academisch werk- en denkniveau.

4. U heeft met het land/de landen waarin u reizen wenst te begeleiden affiniteit uit hoofde van uw werk, studie of reizen.

5. U beheerst de Nederlandse taal op het niveau van “native speaker”

6. U bent bereid tot het volgen van de door Parsaban aangeboden cursussen/workshops.

7. U bent bereid om in opdracht van Parsaban op studiereis te gaan.

SalariŽring:
Aangezien we hoge eisen stellen aan het niveau van onze reisleiders, zijn de salariŽring en de overige arbeidsvoorwaarden aanzienlijk gunstiger dan gebruikelijk in de markt.

We ontvangen uw sollicitatiebrief en curriculum vitae per e-mail naar info@parsaban.nl

Indien u voldoet aan de criteria wordt u uitgenodigd voor een intakegesprek bij ons op kantoor.

Telefonisch contact over onze vacatures wordt niet op prijs gesteld!

 

 

© PARSABAN, 2008-2021